Původně přátelské hecování, následně ovšem profesní souboj o kuchařského mistra. Takové byly prozatím dva souboje Lukáše Starého (restaurace Sleťák) a Adama Robenka (bistro Náladový kuchař). První klání svými kremrolemi v hlasování příchozích vyhrál Lukáš Starý. Druhé, které se uskutečnilo tuto neděli, ovládl Adam Robenek svým do asijska laděným tatarákem.
Sportovní terminologií je stav je stav série jedna jedna. O vítězi proto s největší pravděpodobností rozhodne až třetí souboj. Co bude úkolem tentokrát bude záviset na Adamu Robenkovi jako vyzyvateli. „Já se nebráním ničemu, klidně bych šel i do burgerů, i když je to Adamova silná parketa,“ navrhoval při servírování ochutnávkových porcí tataráků Lukáš Starý. Při volbě ingrediencí pro svůj namíchaný tatarský biftek volil spíše tradiční suroviny. „Připravil jsem něco mezi českou klasikou a belgickým tatarákem, v němž je parmazán. Přidal jsem chilli, domácí kečup, trochu cibulky, kyselé okurky a navrch majonéza s pečeným česnekem,“ vysvětloval příchozím.
Náladový kuchař se nechal inspirovat zcela jinými chutěmi. „Zázvor, česnek, sezamový olej, cibule, sojovka a rybí omáčka,“ prozradil Adam Robenek. Na své topinky z bílého chleba s porcí namíchaného masa ještě strouhal speciální připravené vajíčko. Jeho recept nakonec získal u přichozích o čtvrtinu více hlasů. Přesto se oba kuchaři shodli, že vítězství není to zásadní, o co v této výzvě šlo.
Sdílet na:
Původně rekonstrukce na osm měsíců, kvůli komplikacím s dodavatelem stavby ovšem nakonec uzavírka jednoho z klíčových míst v centru Kladna trval ...
Mimořádné nařízení dnes vydali pro celé území kraje středočeští hasiči. Reagovali tak na výstrahu Českého hydrometeorologického ústavu před ...
Dramatické okamžiky zažili dnes dopoledne zaměstnanci a žáci základní školy v Pařížské ulici na Kladně. Bez cizího zavinění zde ...