Utkali se v sladké výzvě o nejlepší kremroli. Jejich souboj ale nekončí, Lukáš Starý ze Sleťáku vyzval Náladového kuchaře Adama Robenka k další bitvě. Oba přiznávají, že nenechají nic náhodě a jejich klání bude maso! Po kremrolové výzvě přišla slaná a rozhodnou ji všichni, kdo dorazí v neděli v 15 hodin na zahrádku Restaurace Sleťák.
Úkolem obou kuchařů bude uvařit co možná nejlepší tatarák. „Můj oblíbený je belgický, ale pro souboj zvolím tradiční suroviny a postup,“ říká kuchař ze Sleťáku Lukáš Starý. Zcela opačnou strategii zvolil Náladový kuchař Adam Robenek. „Ještě nemám úplně jasno, budu přes týden pilovat recept, klasické české ingredience jako kečup nebo paprika ale používat nebudu,“ potvrdil.
Oba kuchaři shodně připraví 150 ochutnávkových porcí, které si budou moci příchozí zakoupit v neděli 11. dubna od 15 hodin. Následně přidělí svůj hlas lepšímu z tataráků.
Stejně jako v první výzvě, kterou svými kremrolemi vyhrál Lukáš Starý, věnují oba kuchaři stejnou částku, jako utrží jejich restaurace, na dobročinné účely.
Sdílet na: